O nama

Sa vama već 30 godina

O nama
“Jednostavno uživamo gledajući naše članove kako postaju lepši, zdraviji, puni samopouzdanja, pomažući im da ispune svoja očekivanja i ostvare svoje želje. A sve to kroz raznovrsne i zabavne sportske aktivnosti kojima smo se posvetili, stručno, iskusno i sa puno ljubavi.”
Program za decu

Dokazano je da je predškolski uzrast najznačajniji u celokupnom formiranju ličnosti, kada deca mogu da nauče više od četiri strana jezika, kao i mnoge druge stvari. Predškolski uzrast je najbitnije doba, jer se u tom dobu dete, od strane roditelja, vaspitava. Posle 7 godine je sve samo proširivanje znanja i stečenih mogućnosti, nadgradnja.

Program za dame

Pilates i aerobik programi 

Programi za dame su počeli da funkcionišu 01.10.2006. godine. Rad sa ciljnom grupom je imao svoje uspone i padove koji se odnose na broj članica, ali uz kvalitetan odnos prema svojim članicama klub je uspeo ne samo da zadrži određen broj stalnih, već i da privuče veći broj novih članica u svoje programe. Na taj način smo dobili jedan kvalitetan rekreativan program koji u potpunosti odgovara potrebama naših članica, a za to je najbolji dokaz njihova posvećenost svom zdravom telu i lepom izgledu.

Treninge vodi Radonić Borjana. Nadamo se da ćemo i u budućnosti opravdati i ispuniti Vaša očekivanja, a da ćete Vi svojom vernošću to i potvrditi.

AKCIJA JE BAZIČNI OSNOV ZA SVAKI USPEH

Kad prestanu izgovori, počinju uspesi. Energija i upornost.
PIŠITE NAM!