Školica sporta

2 – 4 god.

Nikad nije  prerano za sport

 

Za decu uzrasta od 2 do 4 godine, primenjuje se program čiji je cilj osamostaljivanje i socijalizacija deteta u grupi, na treningu. Čim dete prihvati rad i osamostali se u grupi, roditelj postepeno prestaje da bude pratnja na treninzima i na taj način dolazi do potpunog osamostaljivanja deteta i prelazi se na sledeću fazu rada.

Mnogobrojnim zabavnim i interesantnim vežbama, deca u sportskoj školici razvijaju sve motoričke sposobnosti i navike, a posebna pažnja se poklanja otklanjanju i prevenciji deformiteta dečijeg tela (kriva kičma, ravni tabani…). Uz konsultacije sa roditeljima, treneri dodatnu pažnju posvećuju deci kod koje je prisutan deformitet ili neki drugi ometajući faktor, a da pritom dete o kojem se radi i ostala deca to ne primete u svom igranju i razvijanju sportskih navika.

U sportskoj školici se takođe razvija i želja za saznanjem, za stalnim učenjem novog. Kroz igru i zabavu deca uspevaju da urade vežbe koje većina roditelja i odraslih sigurno ne bi mogla ili ne bi smela da se usudi da uradi, jer su odrasle osobe svesne rizika i težine određenog pokreta. Na taj način se kod dece najlakše utiče na to da ne dođe do pojave straha od određenog pokreta.

 

Treneri koji rade na programu ŠKOLICE SPORTA 2-4 god. su:

Radonić Nenad, profesor fizičkog vaspitanja, licencirani trener

Grubešić Dragana, pedagog, licencirani trener

 

TERMINI

PONEDELJAK, SREDA i PETAK

17:00-17:45

MILENKA GRČIĆA 3a, VELIKA SALA

 

Za dodatne informacije možete pozvati:

064 236 15 94, Radonić Nenad

Manifestacije na kojima učestvuju članovi sportića su organizovani na lokalnom nivou:

Sportijada, Baby Exit, Dani mesne zajednice Detelinare, Igre bez granica za detelinarce, Sportsko-bratski dan Novi Sad – Modriča, Štrand bez granica . . .

Manifestacije

Vantrenažne aktivnosti
Vantrenažne aktivnosti za koje se možete odličiti:

  • treninzi na bazenima
  • učenje klizanja u zimskoj sezoni

Neka vašu decu uče profesionalci!

IGRAMO SE I UČIMO

Važno je da sport što pre postane sastavni deo dečijeg života, jer se ova, jednom stečena navika, održava tokom celog života.
N
Da Vam deca budu zdrava
N
Da Vam deca budu srećna
N
Da Vam deca budu vesela
N
Da Vam deca budu zadovoljna
N
Da Vam deca budu uspešna
Pogledajte kako radimo

Mapa

AKCIJA JE BAZIČNI OSNOV ZA SVAKI USPEH

Kad prestanu izgovori, počinju uspesi. Energija i upornost.
PIŠITE NAM!