Total body challenge

Za dame

Zabavan i intenzivan tip treninga za celo telo

TOTAL BODY je program koji je dinamičan, zahtevan i moderan. Zabavan tip treninga za celo telo koji podrazumeva kombinaciju kardio vežbi i vežbi snage. Ova kombinacija daje sledeće rezultate:

  • maksimalno ubrzan metabolizam,
  • izgradnja mišića,
  • sagorevanje masnih naslaga,
  • povećanje snage,
  • poboljšanje motorike i fleksibilnosti.

Trening traje 55min i sastoji se od uvodne faze sa vežbama zagrevanja, glavnog dela treninga gde se rade pomenute kardio vežbe i vežbe snage, a završnu fazu treninga čine parterne. Vežba se u grupi uz aerobik muziku što motiviše i doprinosi dobroj atmosferi. Svaki trening je kreativan i drugačiji od prethodnog. Po ovom sistemu, mogu trenirati i rekreativci i profesionalni sportisti, jer uvek postoji lakša/teža opcija za određenu vežbu. Rezultati su očigledni već posle mesec dana, ukoliko samo malo pripazite na ishranu, što možete videti samo ako probate i istrajete!

Treneri koji su zaduženi za program TOTAL BODY: 

Radonić Borjana, Vukoje Anja, Štetin Maja, Vučinić Tamara, Bošnjak Jelena i Damjanović Ivana

TERMINI

PONEDELJAK, SREDA i ČETVRTAK

20:00-21:00

MILENKA GRČIĆA 3a, VELIKA SALA

Za dodatne informacije možete pozvati:

0642361594 Radonić Borjana

Ako vas grize savest što sedite po ceo dan na poslu, “štetu” možete popraviti. Postanite deo našeg tima! Pravo je vreme za početak vežbanja, vidimo se na treningu!
Sedite po ceo dan?!
Oblikujte Vaše telo

Za zgodno telo bez viška kilograma potrebno je malo discipline – kuvana hrana na tanjiru i redovne vežbe. Pod redovnim vežbanjem ne podrazumevamo svakodnevne odlaske u teretanu, već fizičku aktivnost dva do tri puta nedeljno. Izazovite sebe!

ZAŠTO JE VAŽNO TRENIRATI?
Pored poboljšanja zdravlja, razvijanja mišića i, naravno, dobrog izgleda, vežbanje ima i neke prednosti za mentalno zdravlje, a ne samo za telo:
N
Smanjuje stres
N
Popravlja samopouzdanje
N
Umanjuje anksioznost
N
Podstiče memoriju
N
Povećava kreativnost
Pogledajte kako radimo

AKCIJA JE BAZIČNI OSNOV ZA SVAKI USPEH

Kad prestanu izgovori, počinju uspesi. Energija i upornost.

PIŠITE NAM!