Step fit

Za dame koje drže do sebe na malo iskreniji način

Ako držiš do sebe, treniraj za zdrav život, ali na jedinstveno iskren način !!!

Step fit predstavlja cardio trenažni program u kome se vežbe izvode uz pomoć (izdignute platforme) stepera uz pratnju muzike. Nastao osamdesetih godina prošlog veka, ovaj program zahvaljujući svojoj dinamičnosti, zabavnim, efikasnim i uvek različitim koreografijama uspeva da zadrži svoju popularnost. Ovim programom aktiviraćete sve mišićne grupe i kardiovaskularni sistem, što pozitivno utiče na rad srca i pluća, doprinoseći time celokupnom zdravstvenom stanju organizma. Step fit idealan je za dostizanje i održavanje željene telesne mase budući da se tokom jednog treninga od 60 minuta može sagoreti i do 420 kalorija pri srednjem intenzitetu vežbanja (važi za prosečnu težinu od 55 kg) odnosno 600 kalorija pri visoko intenzivnom step treningu.

Dođite i Vi da se zabavite, učinite nešto dobro za sebe i svoje telo i proverite zašto u fluidnom fitness svetu ovaj vid treniranja uspeva da zadrži svoju popularnost više od 30 godina.

 

Treneri koji rade na programu STEP FIT za dame su:

Radonić Borjana, Jandrić Teodora, Vukoje Anja, Štetin Maja, Vučinić Tamara, Bošnjak Jelena, Damjanović Ivana i Veselinović Tamara

TERMINI

UTORAK i ČETVRTAK

21:00-22:00

MILENKA GRČIĆA 3a, VELIKA SALA

Za dodatne informacije možete pozvati:

0642361594, Radonić Borjana

Ako vas grize savest što sedite po ceo dan na poslu, “štetu” možete popraviti.

Postanite deo našeg tima!!!

Pravo je vreme za početak vežbanja, vidimo se na treningu!!!

Sedite po ceo dan?!
Oblikujte Vaše telo
Za zgodno telo bez viška kilograma i sala na stomaku potrebno je malo discipline – kuvana hrana na tanjiru i redovne vežbe. Pod redovnim vežbanjem ne podrazumevamo svakodnevne odlaske u teretanu, već fizičku aktivnost dva do tri puta nedeljno.

Izazovite sebe!

ZAŠTO JE VAŽNO TRENIRATI?

Pored poboljšanja zdravlja, razvijanja mišića i, naravno, dobrog izgleda, vežbanje ima i neke prednosti za mentalno zdravlje, a ne samo za telo:

N
Smanjuje stres
N
Popravlja samopouzdanje
N
Umanjuje anksioznost
N
Podstiče memoriju
N
Povećava kreativnost
Pogledajte kako radimo

AKCIJA JE BAZIČNI OSNOV ZA SVAKI USPEH

Kad prestanu izgovori, počinju uspesi. Energija i upornost.

PIŠITE NAM!