Pilates

Za dame

Laganije ne može biti, a rezultati vežbanja su brži od očekivanog

 

 

Pilates je jedan stari pristup pokretu re-edukacije koji je postao popularan na polju fitnesa i rehabilitacije. Pilates ambijent služi kao pomoćni ambijent koji optimizira sticanje pokretljivosti uz redukciju destruktivnih sila, što omogućava siguran napredak pojedincima i u njihovim svakodnevnim, mnogo izazovnijim i napornijim, aktivnostima.

Pilatesovo fokusiranje na jačanje unutrašnjih mišića trupa i podsticanje svesti o načinu držanja svog tela postiže dobre rezultate posebno u ublažavanju i prevenciji bolova u leđima. Istraživanja i teoretski rad iz oblasti učenja motorike, biomehanike i mišićno-skeletne psihologije potvrđuju fenomene koje su mnogi Pilatesovi vežbači u svome vežbanju već iskusili.

 

Treneri koji rade na programu PILATESA za dame su:

Radonić Borjana, Jandrić Teodora, Vukoje Anja, Štetin Maja, Vučinić Tamara, Bošnjak Jelena, Damjanović Ivana i Veselinović Tamara

 

TERMINI

PONEDELJAK, SREDA i PETAK

09:00-10:00

MILENKA GRČIĆA 3a, VELIKA SALA

 

Za dodatne informacije možete pozvati:

0642361594, Radonić Borjana

Ako vas grize savest što sedite po ceo dan na poslu, “štetu” možete popraviti.

Postanite deo našeg tima!

Pravo je vreme za početak vežbanja, vidimo se na treningu!

Sedite po ceo dan?!

Oblikujte Vaše telo

Za zgodno telo bez viška kilograma i sala na stomaku potrebno je malo discipline – kuvana hrana na tanjiru i redovne vežbe. Pod redovnim vežbanjem ne podrazumevamo svakodnevne odlaske u teretanu, već fizičku aktivnost dva do tri puta nedeljno.

Izazovite sebe!

ZAŠTO JE VAŽNO TRENIRATI?

Pored poboljšanja zdravlja, razvijanja mišića i, naravno, dobrog izgleda, vežbanje ima i neke prednosti za mentalno zdravlje, a ne samo za telo:

N
Smanjuje stres
N
Popravlja samopouzdanje
N
Umanjuje anksioznost
N
Podstiče memoriju
N
Povećava kreativnost
Pogledajte kako radimo

AKCIJA JE BAZIČNI OSNOV ZA SVAKI USPEH

Kad prestanu izgovori, počinju uspesi. Energija i upornost.

PIŠITE NAM!