Poštovani,

 

predstavljamo vam sportski kamp “KRUPANJ 2020” … kamp se organizuje 17. put.

KRUPANj se nalazi u severozapadnom delu Srbije, poznatom od davnina kao Rađevina. Okružen izuzetno lepom i očuvanom prirodnom sredinom i brojnim kulturno-istorijskim spomenicima u neposrednoj okolini. Krupanj ima odlike vazdušne banje zbog čistog planinskog vazduha.
SPA HOTEL “GRAND”** se nalazi u centru Krupnja, okružen predivnim parkom. Raspolaže se 260 ležajeva u 1/2, 1/3, 1/4 i višekrevetnim sobama. Sve sobe su kompletno renovirane, sa novim kupatilima i nameštajem. Od ostalih sadržaja hotel raspolaže restoranom sa 350 mesta, spa centrom sa zatvorenim bazenom, đakuzijem, saunom, parnim kupatilom, slanom sobom, sobom za masažu, teretanom, banket salom, kafe barom, kongresnom salom, travnatim fudbalskim igralištem, rukometnim, košarkaškim i odbojkaškim terenima. U neposrednoj blizini je gradska sportska hala i školska sala, kao i još tri fudbalska igrališta od kojih je jedno sa veštačkom travom.

Aktivnosti su prilagođene uzrastima grupa koje se vode. Smislili su ih pedagozi, psiholozi i ostali stručnjaci koji učestvuju na njihovim realizacijama. Sve aktivnosti su edukativnog karaktera. Bavićemo se likovnim, muzičkim, grafo-motoričkim stvaralaštvom, opštim i bazičnim razvojem motoričkih i kognitivnih sposobnosti, socijalizacijom, razvijanjem osećaja pripadnosti određenoj grupi, a posebno ćemo isticati pripadnost porodici i razgovor o osećanjima, prevencijom deformiteta ekstremita i skeleta, razvojem svesti o ekologiji, zaštiti životne sredine, recikliranju, izražavanju emocija, problema i samokritičnosti (formiranje ličnosti) . . . Treninzi, turniri i takmičenja, škola plivanja, aktivnosti vezane za igre na bazenu, orijentiring i snalaženje u prirodi, upoznavanje sa biljnim kulturama okruženja i izrada raznih poklona od prirodnih materijala.

Sve aktivnosti su organizovane u prepodnevnim i popodnevnim satima, a večernji sati su ostavljeni za zabavu i animaciju, kroz koje ćemo takođe sprovesti sve ono što smo radili preko dana.

 

 

Dokumenta koja su potrebna za putovanje:

 

1. ponuda za roditelje – sa programom

2. pristupnica

3. potrebna oprema