Poštovani,

 

predstavljamo vam sportski kamp “KRUPANJ 2019” … kamp se organizuje 15. put.

 KRUPANJ se nalazi u severozapadnom delu Srbije, poznatom od davnina kao Rađevina. Okružen izuzetno lepom i očuvanom prirodnom sredinom i brojnim kulturno-istorijskim spomenicima u neposrednoj okolini. Krupanj ima odlike vazdušne banje zbog čistog planinskog vazduha i zdrave domaće hrane.

 . . . prevoz autobusom turističke klase, putno i zdravstveno osiguranje, smeštaj i ishrana na bazi punog pansiona za 4 dana (doručak, užina1, ručak, užina2, večera),  usluge doktora 24/7, korišćenja svih sadržaja Hotela GRAND (otvoreni sportski tereni, restoran, bazen, igraonice), kupovina poklona, nagrada i rekvizita za realizaciju aktivnosti, usluge animatora, ralizatora, trenera i svih ostalh pomoćnika koji učestvuju na realizaciji. . .

 Aktivnosti su prilagođene uzrastima grupa koje se vode. smislili su ih pedagozi, psiholozi i ostali stručnjaci koji učestvuju na njihovim realizacijama. sve aktivnosti su edukativnog karaktera. Bavićemo se likovnim, muzičkim, grafo-motoričkim stvaralaštvom, opštim i bazičnim razvojem motoričkih i kognitivnih sposobnosti, socijalizacijom, razvijanjem osećaja pripadnosti određenoj grupi, a posebno ćemo isticati pripadnost porodici i razgovor o osećanjima, prevencijom deformiteta ekstremita skeleta i prevencijom raznih bolesti, razvojem svesti o ekologiji, zaštiti životne sredine, recikliranju, izražavanje svojih emocija, problema i samokritičnosti (formiranje ličnosti) . . . treninzi, turniri i takmičenja, škola plivanja, aktivnosti vezane za igre na bazenu, orijentiring i snalaženje u prirodi, upoznavanje sa biljnim kulturama okruženja i izrada raznih poklona od prirodnih materijala.

 Sve aktivnosti su organizovane u prepodnevnim i popodnevnim satima, a večernji sati su ostavljeni za zabavu i animaciju, kroz koje ćemo takođe sprovesti sve ono što smo radili preko dana.

 

 Dokumenta koja su potrebna za putovanje:

 

1. ponuda za roditelje-sa programom

2. potrebna oprema

3. пријавница

4. uplatnica – kamp