DRUGI NOVOSADSKI ŠAMPIONAT IZMEĐU 2 VATRE je održan po drugi put. Nakon uspešno realizovane manifestacije možemo se pohvaliti da je učestvovalo 20% više škole nego prošle godine, što dokazuje da ima puno ektuzijasta među učiteljskim kadrom i da itekako umeju da animiraju decu da pored svih školskih obaveza se bave i sportom. Takođe smo uspeli da pošaljemo poruku da je Novi Sad jedan od “najpsortskijih” gradova na ovim prostorima i da zaslužuje još jednu titulu za presotonicu evrope, a to je SPORTSKA PRESTONICA.
Zahvaljujemo se svim učiteljicama i učetljima, vođama grupa, direktorima i roditeljima na ukazanoj energiju koju ste prikazali za vreme manifestacije, jer nam to daje elana da budemo još bolji naredne godine. Takođe se zahvaljujemo gradskoj upravi za sport i omladinu i gradskoj upravi za obrazovanje, na poverenju i svoj pomoči koja nam je pružena prilikom organizacije ove manifestacije.
Predstavljamo vam pobednike:
 
I razredi
1. dositej obradović I
2. miroslav antić I
3. ivo andrić II
 
II razredi
1. sonja marinković I
2. dositej obradović I
3. dositej obradović II
 
III razredi
1. marija trandafil I
2. branko radičević II
3. prva vojvođanska brigada I
 
IV razredi
1. đorđe natošević I
2. prva vojvođanska brigada I
3. sonja marinković II
 
___
ukoliko ima grešaka u objavi, molimo Vas da nas kontaktirate putem telefona, kako bismo učinjene greške momentalno ispravili 0642361594