Поштовани родитељи,

1. ВЕЖБАЈ СА МНОМ, АКО СМЕШ*-дан отворених врата спортске породице СПОРТИСИМО дан када на тренингу родитељ вежба са својим дететом.

14./15. XII можете вежбати заједно са својим дететом и на тај начин се уверити у развој моторичких способности Вашег детета . . . потребне су Вам само чисте патике.

 

2. ТРЕНИНГ СУБОТОМ 10:00-11:00ч, плаћа се 100,00. доступан је свим члановима спортисима.

09.12.2017. БОМБОНА ТРЕНИНГ

. . . шта све можемо да радимо са бомбонама пре него што их поједемо . . .

скуп у 09:45 у сали у Миленка Грчића 3a

3 НОВОГОДИШЊА ПАУЗА почиње 29.12., а тренинзи почињу од Понедељка 08.01.2018. Чланарина за месец Јануар се плаћа у целокупном износу. Уколико неко дете неће долазити на тренинге (а да у питању случај неке теже болести) у обавези је да плати половину од укупног износа чланарине како бисмо чували место то одређено дете. Према правилницима спортске породице једино се у случају теже болести члан може олободити од плаћања чланарине. Одласци на одморе, посете родбини и рођендани су ствар личног изборa

 

4.Молимо Вас да поведете рачуна о начину на који ПОПУЊАВАТЕ НАЛОГ ЗА УПЛАТУ ЧЛАНАРИНЕ. Морате бити јако прецизни у попуњавању података, јер долази до грешке у распоређивању чланарина и може доћи до тoга да испадне да нисте упалтили чланарину. Молим Вас да пазите на податке које уносите и да нам доставите копију уплате. ЧЛАНАРИНА ЗА ТЕКУЋИ МЕСЕЦ СЕ ПЛАЋА ДО 10ог У МЕСЕЦУ.

 

5.ПОСЕТА ИНТЕРНЕТ ПРЕЗЕНТАЦИЈА:

СВАШТА ЗАНИМЉИВО ОД СЛИКА И ВИДЕО ЗАПИСА СМО ВЕЋ ПОСТАВИЛИ

FACEBOOK: sportisimo

YOU TUBE: sportisimo sportska porodica

САЈТА: sportisimo.org

______________________________________________________________________________________