1. ПРИСТУПНИЦЕ

молимо Вас да вратите до наредног тренинга, правилно попуњене и потписане са обе стране

  1. УПЛАТИТИ ЧЛАНАРИНУ ЗА СЕПТЕМБАР ОДМАХ !!!!
  2. ЧЛАНАРИНА ЗА ОКТОБАР СЕ ПЛАЋА ДО 10. ОКТОБРА.
  3. ДОЛАЗАК 15ак МИНУТА РАНИЈЕ, у сале не улазити самостално, никако.
  4. ОПРЕМА што лаганија – МОЛИМО ВАС ДА НЕ ОБЛАЧИТЕ ДЕЦУ У НЕКОЛИКО СЛОЈЕВА ГАРДЕРОБЕ, САМО ЧИСТЕ ПАТИКЕ И МАЈЧИЦА СУ НАЈБИТНИЈЕ, ОСТАЛО ЈЕ СТВАР ИЗБОРА.
  5. ОВЕ НЕДЕЉЕ РАДИМО . . . ово ће саопштити сваки тренер након свог тренинга, а пре напуштања објекта од стране деце
  6. ОБУКА НЕПЛИВАЧА, СПЕНС, НЕДЕЉА, 10-11, 350,00 рсд/1долазак или 1000,00рсд/око 4-5 долазака
  7. 10.2017. СПОРТСКО ЈУТРО #5 НА БУЛ. ЕВРОПЕ, почетак 10:00ч – пуно награда и активности у организацији наше спортске породице. ПРИСУСТВО НИЈЕ ОБАВЕЗНО, АЛИ ЈЕ ПРЕПОРУЧЉИВО.
  8. ТРЕНИНГ СУБОТОМ 10:00-11:00ч, ПЛАЋА СЕ 100,00 ДОСТУПАН ЈЕ СВИМ ЧЛАНОВИМА СПОРТИСИМА, А РАДЕ СЕ ТАКМИЧЕЊА, ПЕЊАЊА И ПЛАНИНАРЕЊА, ВОЖЊА РОЛЕРА, КЕСТЕНИЈАДА, КЛИЗАЊЕ, ИЗЛЕТИ НА РАДИОНИЦЕ, ПОСЕТЕ ДРУГИМ КЛУБОВИМА . . .

ове суботе 14.10. се одржава КЕСТЕЊИЈАДА. скуп је у 09:45 у спортисиму, облачимо ствари за напоље и идемо на игралиште у потрази за кестењем и онда ћемо да правимо радове, да се играмо и да будемо маштовити и креативни.

  1. ПОСЕТА ИНТЕРНЕТ ПРЕЗЕНТАЦИЈА:

FACEBOOK: sportisimo

YOU TUBE: sportisimo sportska porodica

САЈТА: sportisimo.org

 

НАКОН УЛАСКА У САЛЕ, КАДА ТРЕНЕР ОТВОРИ ВРАТА, ДЕЦА СЕ ИЗУВАЈУ У ПРВОМ ХОДНИКУ И ОДЛАЗЕ У СВЛАЧИОНИЦУ СА WC-ом НА ПРЕСВЛАЧЕЊЕ И ПРИПРЕМУ ЗА ТРЕНИНГ.

КАДА ПОЧНЕ ТРЕНИНГ, ВРАТА СЕ ЗАКЉУЧАВАЈУ ИЗНУТРА И МОЖЕ ИХ ОТВОРИТИ САМО ТРЕНЕР.

НА КРАЈУ ТРЕНИНГА ДЕЦА СЕ ОБЛАЧЕ У СВЛАЧИОНИЦАМА И ОДЛАЗЕ У ПРЕДЊИ ХОДНИК НА ОБУВАЊЕ ОБУЋЕ И НА ТАЈ НАЧИН СУ СПРЕМНИ ЗА ОДЛАЗАК. КАДА СЕ ОБУЈУ ТРЕНЕР ИХ ПУШТА ДА ИЗАЂУ КОД РОДИТЕЉА.

МОЛИМО ВАС ДА СТАНЕТЕ НА ПРОСТОР ИСПРЕД САЛЕ, НА ДЕСНУ СТРАНУ ГЛЕДАНО ПРЕМА САЛИ И ДА ОСТАВИТЕ ПРОСТОР ИСПРЕД УЛАЗА ПРАЗАН ТЈ. СЛОБОДАН, КАО СЕ ДЕЦА НЕ БИ ЗБУЊИВАЛА ПРИЛИКОМ ИЗЛАСКА ИЗ САЛЕ.

УКОЛИКО ИМАТЕ НЕКО ДОДАТНО ПИТАЊЕ ЗА ТРЕНЕРЕ, КАДА ПРЕУЗМЕТЕ СВОЈЕ ДЕТЕ, САЧЕКАТЈЕ ДА СВА ДЕЦА ИЗАЂУ И ПРИЂИТЕ ТРЕНЕРУ. ОБАВЕЗА СВАКОГ ТРЕНЕРА ЈЕ ДА БУДЕ ДОСТУПАН РОДИТЕЉИМА НА СВАКОЈ ЖЕЉЕНОМ КОНСУЛТАЦИЈИ.